Over ons.

Al tientallen jaren is www.muuregaliseren.nl onderdeel van Bouwsector Nederland. Marktleider op het gebied van nieuwbouw en bestaande bouw. Heb je vragen of wil je advies? Laat het ons even weten..

Muur Specialisten

Na 30 jaar in de bouw kun je ons wel zien als specialisten. We zijn elke situatie tegengekomen en komen altijd met een oplossing. Wij kunnen dus elke muur egaliseren die er maar is. Mocht je ons willen inhuren dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Scherpe Prijzen

Omdat wij als collectief inkopen kunnen wij onze prijzen laag houden. Mocht je online iemand goedkoper zien dan weet je dat ze niet werken met A+ producten. Op onze website staan ook de gemiddelde kosten voor het egaliseren van muren. Bekijk die!

3 Teamleden

Geert van wat is renovlies behang

Geert Hendrik

Directeur

Vanwege de vele aanvragen is structuur binnen een organisatie noodzakelijk. Geert bepaald de werkwijze en doet dit met veel passie. Dit doet hij al meer dan 20 jaar!

Luis van wat is renovlies behang

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis stuurt bij ons de vakmannen aan. Hij is bij wandafwerking specialist. Hij krijgt elke muur weer strak! Dit kan hij met alle soorten materialen zoals renovlies behang.

Sander van wat is renovlies behang

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Er is geen betere virtual assistant als Sander. Hij is ons eerste aanspreekpunt en dit doet hij dan ook erg goed. Klanten zijn weg van hem en onze vakmannen ook.

Laat Professioneel je Wanden Afwerken?

Het kan goed zijn dat je niet zo een doe-het-zelf type bent. Je kunt dan bij terecht voor advies of een vakman. Vraag hiervoor een offerte aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven