Diensten.

Bij Muur Egaliseren bieden wij verschillende pakketten voor het glad maken van muren en plafonds. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit. Ontdek onze diensten en prijzen per m2!

Zelf muur egaliseren

In de webshop van Bouwsector Nederland vind je alle materialen om een muur glad te maken. Het zijn hoogwaardige producten zoals Alabastine MuurGlad.

Muur laten egaliseren

Je kunt door ons je muren laten egaliseren vanaf €14 per vierkante meter. De exacte prijs is afhankelijk van de staat van de wanden. Vraag daarom een offerte aan.

Wanden stucen

Het kan zijn de je alles liever gestuct hebt. Dit is misschien iets duurder maar het resultaat is strakker. Interesse? Maak dan gebruik van onze aanbieding.

Moeten wij je behang verwijderen ?

Zit nog behang om je muren? Dan zijn dit de kosten voor behang verwijderen. Deze beginnen vanaf 6 euro per vierkante meter. Onze behangverwijderaars kunnen glasvezelbehang, glasvezelbehang en renovlies verwijderen.

Behangen of schilderen?

Bekijk eens ons renovlies resultaat. Wij brengen behang zo strak aan dat het oogt als stucwerk. Onze specialiteit is het afwerken van nieuwbouwwoningen.

100% Garantie op Strakke Muren

De website van muuregaliseren.nl is onderdeel van Bouwsector Nederland. De brancheorganisatie voor vakmannen. En natuurlijk het informatie centrum voor consumenten. Wij adviseren en helpen klanten met alle soorten bouwprojecten.

Heb je een nieuwbouwwoning of wil je een bestaande woning renoveren, ons team kan je helpen. Vakkundig en betaalbaar! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven